Post Terbaik Blog

Pengikut ana

Khamis, 17 November 2011

Ahli Pemuda dan Puteri jadi kumpulan kongsi

Foto hiasan Isyarat Kongsi Gelap

Pemuda dan pemudi Umno terlibat Kumpulan haram Genki 7

bumiperak

Akhbar Harian Metro semalam 14 November 2011 memaparkan sebuah berita mengenai serbuan terhadap segerombolan kumpulan dan entity gangster di Sebuah resort kawasan Teluk Batik , Virgo Resort.

Penubuhan kelab yang dipanggil Genki (Generasi Kini) Seven kononnya mengadakan Hari Keluarga yang terdiri dari kalangan anak-anak muda yang majoritinya berbangsa Melayu.

‘Hari Keluarga’ yang diraikan dari kalangan bukan muhrim itu kononnya telah booking sebanyak 300 buah bilik hotel untuk mereka bermalam. Samada bermalam sesama jantina atau berlainan jantina, itu hanya mereka sahaja yang menentukan.

The best part is, majority yang terlibat dalam kumpulan Genki Seven itu merupakan ahli-ahli Pemuda dan Puteri UMNO. Wahhhhh….. dahsyat pemuda pemudi UMNO hari ini, pandai mencari dana untuk menganjurkan Program yang melibatkan kos yang agak tinggi.

Yang menariknya lagi, mereka ini terdiri dari kalangan UMNO NEGERI…….. Betul ke? Dengar juga, seseorang yang agak berada dan semakin kehilangan pengikutnya.

Kalau dah jadi Pemimpin pada anak-anak muda kawasan masing-masing, pantau lah sikit tingkah laku diorang ni cik kak dan cik abang oiii…. Jangan tau cari glamour dan publisti jer. Pemuda dan Puteri masing dibiarkan bergelimpangan mencari arah tuju.

Dengan penglibatan hampir beratus orang, book 300 buah bilik, siap dengan BBQ dan dengar kata, Puteri2 yang hadir malam itu dikatakan mengadakan Caltwalk dengan hanya memakai Pario atau lebih senang di panggil pakaian Pantai.

Kalau dah berpakaian Pantai, dah tentu pakai jenis kain tak cukup, selak bahagian dada, selak bahagian Peha, selak bahagian pinggul. Wakden tengok pun boleh terliur.

Dengar khabar dan risik-risik yang dilakukan oleh wakden hari ni, beberapa ahli Genki Seven akan berjumpa dengan Ketua Biro Harian Metro untuk menjelaskan balik perkara ini dalam Akhbar. Semoga Berjaya lah yer, kami akan tunggu dan saksikan apa muslihat orang-orang muda ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan