Post Terbaik Blog

Habuan Kontrak kepada kroni berleluasa
SPBA batal kerana protes kakitangan
Negeri PR kalahkan BN : Pelaburan
Jom edar risalah
Kerap adakan sidang media macam DHA aje
Exco: Phahrolrazi, Ismail akur keputusan PAS Pusat
Umno tak dakwah saya!!!!!

Pengikut ana

Isnin, 4 Februari 2013

Wanita Umno Dan Budaya Joget Lambak

PRSB : Ini bukan zaman 70-80an di mana joget lambak dalam majlis kenduri kahwin adalah biasa, orang lelaki pun tak buat aksi begini, tak malu nenek ni kat anak cucu..
 
Hidup melayu!! Parti yang memelihara Kalimah Allah!! lai lai macai macai alim sekalian.

Mari komen islamic sikit kat wanita Umno ni ahahahahaha!!!mohon pekida, perkasa, ibrahim ali, hassan ali, najib, rosmah, pencacai buat demo -fb



Ulasan GB

Baru beberapa hari yang lepas pencacai UMNO memfitnah di beberapa laman sosial kononnya ada muslimat PAS bergoyang pinggul berkaraoke walaupun tidak dapat dibuktikan perempuan itu sebagai muslimat PAS, atau acara itu acara PAS.

Hukum kebenaran dan keadilan pun turun kini untuk menjelaskan bahawa yang ada aksi sedemikian rupa adalah aktiviti UMNO seperti ditunjuk video di atas. Mana buktinya ia aktiviti UMNO? Banner yang ada di kerusi di belakang makcik itulah buktinya!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan